Dateless på Alla hjärtans dag datum? Försök att inte panik

På off chans att du inte har en dag för Alla hjärtans dag, det finns ingen tvingande anledning att göra dig hopplös över det.

Beklagligt nog, vi har fallit i snara att låta publicister styra våra liv. När alla hjärtans dag närmar sig, är vi överfallna med annonser, kampanjer och butikshower som tyder på att du är vanlig ifall du är i ett sentimentalt förhållande med någon.

Couple holding heart balloon on Valentine's day image - Free stock photo -  Public Domain photo - CC0 Images

Realiteterna visar på ett oväntat sätt. Omkring 29 miljoner amerikaner bor ensamma, vilket framgår av US Enumeration Bureau. Det talar till cirka 26 procent av befolkningen. Vad mer, nära 96 miljoner amerikaner, eller 43 procent av dem över 15 år, är singeloch tittar på Porrplus.

Låt oss vara ärliga. Det finns miljarder dollar som ska säljas välkomnande kort, pärlor, godis, blommor och andra Alla hjärtans dag välsignelser. Var det som det kan, enskilda individer måste komma över skulden att det finns ett stort problem med dem på off chans att de inte har en exceptionell någon på Alla hjärtans dag.

Det enda livet är tillräckligt besvärligt, utan falska vikter. Att hålla ner arbetet, driva en familj, lägga något åt sidan för pensionering, och olika skyldigheter kan vara exceptionellt störande när du inte har hjälp. I stället för att krossa dig själv eftersom du kommer att gå igenom alla hjärtans dag ensam, komplimangera dig själv för att möta alla de svårigheter som ensamma livet kastar på dig.

Här är några livskraftiga tips för singlar att uthärda en dateless Alla hjärtans dag:

1. Uppfatta hur långt du har kommit.

Tänk tillbaka under föregående år och berömma dina prestationer. Koncentrera dig på nära och kära, istället för på ett sentimentalt förhållande. Ge dig själv beröm för att vara en solid, fri individ som utvecklar, lär sig och visar sig vara mer oberoende konsekvent. Vad du gör är en betydande acccomplishment, och du måste uppfatta det.

2. Se vart du ska.

I händelse av att du måste vara i en sentimental relation, utnyttja alla hjärtans dag för att sporra dig att ta hand om verksamheten, till exempel begära att följeslagare spela gå mellan eller utforska webbaserade dejting förvaltningar. Var det som det kan, gör det eftersom det är något du behöver, inte på grund av att du känner dig påverkad av yttre påverkan. Om du litar på att något kommer att inträffa, behöver du inte ditt liv skjutas upp tills det gör det.

3. Se livet genuint.

Att vara avlägsen från alla andra är mycket bättre än att vara i ett förtvivlat äktenskap eller ett hårt förhållande. Att ta ner din etik för att dra in någon är inte heller det lämpliga svaret. Transparent de optimistiska bilderna i att främja, rörliga bilder och TV, och det bästa sättet att göra det är genom att bygga en solid, positiv mental självporträtt. Ju bättre du känner om dig själv, desto mindre falska vikter kommer att besvära dig.